We hebben een nieuwe Financieel Adviseur

Marlies de Boer komt per 1 november ons team versterken als Financieel Adviseur. Wij kijken uit naar haar komst, deze uitbereiding van ons team past in onze ambitie van kwalitatieve groei. – Jurgen Troost

Marlies stelt zich graag aan je voor

Mijn naam is Marlies de Boer, 31 jaar en afkomstig uit Almere. Na mijn studie Financial Services Management ben ik via opdrachten aan het werk gegaan bij verschillende grote financiële instellingen en verzekeraars. Dit gaf mij de mogelijkheid om, tussen de opdrachten door, veel werk- en reiservaring op te doen over de grens in landen als Australië, Canada en Nieuw Zeeland. Daarnaast heb ik als reisleider gewerkt in Egypte, Indonesië en Vietnam.

Ik zal nog steeds leuke tripjes maken

Doordat ik veel werkervaring heb in verschillende financiële opdrachten in Nederland en doordat ik veel tijd in het buitenland heb doorgebracht, weet ik precies wat ik wil en ga ik nu vol motivatie een nieuwe fase van mijn leven in en start ik als Financieel Adviseur bij A en S Adviseurs. Natuurlijk ben ik nog niet al mijn wilde haren verloren, ik zal nog steeds leuke tripjes maken maar nu misschien wat dichter bij huis. Daarnaast heb ik hobby’s als duiken, klimmen, wandelen en parachute springen, lekker uit eten met vrienden of thuis op de bank een goeie film of serie kijken.

Ik zie uit naar onze gesprekken!

Marlies de Boer