Verkoopjehuiswel.nl gaat het slot van woningmarkt halen

“Wij zijn geen woningzoeksite, maar een kopersvindsite” volgens Steven van Verkoopjehuis.nl Door afgeronde ketens te vormen tussen kopers, denkt Steven de woningmarkt op gang te brengen.

Afgeronde ketens vormen
Volgens Steven is de woningmarkt van nu een markt waarin kopers en verkopers vooral op elkaar wachten: “Veel mensen durven geen nieuw huis te kopen voordat ze hun huidige woning hebben verkocht. Daardoor zit er weinig schot in. Maar dat probleem los je op door kopers te vinden voor al die aarzelende verkopers. En dat is precies wat wij met Verkoopjehuiswel.nl doen. Op de website ‘verkoopjehuiswel’ kan iedereen gebruik maken van een superslim programma dat ze zelf hebben ontwikkeld. Je moet daarbij niet denken aan de gewone zoekprogramma’s die je op de bekende woningsites tegenkomt. Zij zijn geen woningzoeksite, maar een kopersvindsite. Het programma doet veel meer dan vraag en aanbod bij elkaar brengen. Het vormt complete, afgeronde ketens van kopers en verkopers, op basis van individuele woonwensen en met landelijke dekking. Verkopers die via de website mogelijke kopers op bezoek krijgen voor een bezichtiging, krijgen aan het eind van zo’n bezichtiging nooit te horen: ‘Mooi huis hoor, maar ik moet eerst mijn eigen huis nog verkopen.’ Want die horde is op dat moment al genomen. Dat is de formule voor terugkeer naar een gezonde woningmarkt.”

Gratis en vrijblijvend
Iedere verkoper kan zich gratis en vrijblijvend inschrijven op verkoopjehuiswel. Pas wanneer het programma een mogelijke koper heeft gevonden en de verkoper aangeeft deze ‘lead’ te willen kopen, betaalt de verkoper een bescheiden bedrag. Behalve voor het vinden van woningkopers is Verkoopjehuiswel.nl zeer geschikt voor ‘stille verkopers’ die niet letterlijk en figuurlijk te koop willen lopen met hun woning. Ook voor mensen die gewoon willen weten wat hun huis waard is of benieuwd zijn of er belangstelling voor de woning bestaat, is Verkoopjehuiswel.nl een ideaal instrument.

Bron: Verkoopjehuiswel