Vacature financieel adviseur

Je bent op zoek naar een uitdaging op het gebied van persoonlijk en deskundig financieel advies. Je bent een ervaren adviseur. Je bent creatief en altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw klant. Je bent een teamspeler, want je werkt in een klein team op een prachtige plek midden in Hilversum.

Herken jij jezelf hierin, dan zoeken we jou!

De functie

Als financieel adviseur ben je een onderdeel van ons team van zelfstandige professionals die dagelijks de belangen van onze klanten behartigen. Wij geven onderscheidend, persoonlijk en deskundig financieel advies. We zijn een hechte groep van 5 medewerkers die sportiviteit en gezelligheid belangrijk vinden.

Wie ben jij?

Je bent een energiek persoon die toegevoegde waarde kan leveren voor onze klanten. Je overlegt en zoekt naar de juiste financiële oplossing. Je bent in staat om adviseur te zijn voor onze klant op het gebied van hypotheken en financiële planning. Je hebt een eigen netwerk waardoor je nieuwe klanten en/of nieuwe business partners aan ons kan verbinden. Je draagt bij aan de tevredenheid van onze klanten én de omzet van het kantoor. Je zorgt ervoor dat onze bedrijfscultuur gewaarborgd blijft. Je bent in staat om een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten.

Functie-eisen

  • Je bent een ervaren adviseur op het gebied van hypotheken en financiële planning;
  • Je bent in het bezit van WFT basis, WFT vermogen, WFT hypotheken en WFT inkomen en minimaal SEH/EFA gecertificeerd;
  • Je hebt minimaal drie tot vijf jaar ervaring, bij voorkeur in een soortgelijke omgeving;
  • Je gaat voor het waarborgen van kwaliteit en dienstverlening;
  • Je bent 40 uur beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in Hilversum of omgeving;
  • Je wilt werken aan de verdere groei en successen van A en S Financieel Adviseurs en van jezelf!

Solliciteren

Voor specifieke informatie over A en S Financieel Adviseurs kijk je op deze website. Voor verdere informatie: Jurgen Troost via telefoon 035-7503088; of e-mail naar j.troost@asfa.nl.