Ton en Mieke Rentier

Via de verkopende makelaar van ons oude huis kwamen we in contact met A en S. We hadden reeds een aantal andere hypotheekverstrekkers geraadpleegd, maar daar hadden we geen goed gevoel bij.

De eerste keer dat we bij A en S naar binnen liepen (zonder afspraak) werden we gelijk prettig verrast door de manier waarop we te woord werden gestaan. Een afspraak was snel gemaakt en zo kwamen we in contact met één van de financieel adviseurs.

Hij heeft ons vanaf het begin zeer prettig en deskundig geholpen. Hij had alle tijd voor een gedegen advies en zijn aanpak en uitstraling wekte vertrouwen. De door hem geadviseerde hypotheekvorm en verdere financiering van ons nieuwe huis aan de Loosdrechtse Plassen is ons zeer goed bevallen.

Alle financiële administratie tijdens de bouw is door de adviseur goed verzorgd. Voor de bijkomende belastingzaken werden wij verwezen naar een adviseur die met dezelfde snelheid en professionaliteit als A en S te werk ging.

Nu we een jaar verder zijn en onlangs geconfronteerd werden met de wereldwijde kredietcrisis past wellicht een herziening van het financiële plaatje. Het initiatief hiervoor is onlangs door onze adviseur genomen en de afspraak is al gemaakt om alles door te spreken. Zo worden we vakkundig begeleid in het beheer van onze financiële zaken.