Nieuwe samenwerking met Restauratiefonds

Eind 2017 hebben A en S Financieel Adviseurs en Stichting Nationaal Restauratiefonds een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Deze samenwerking heeft het doel om de monument eigenaren optimaal bij te staan in hun financiële keuzes en inspanningen om monumentale objecten te bewaren voor toekomstige generaties.

Het Restauratiefonds zet zich al ruim 30 jaar in als financier van eigenaren die een monument willen onderhouden, restaureren, nieuwe bestemming geven, verduurzamen of aankopen:

“Wij helpen hen om hun droom waar te maken; wonen of werken in een bijzonder pand. Dat doen wij onafhankelijk en zonder winstoogmerk.”

Als monumentenfinancier zijn ze specialist in een niche. Ze hebben kennis van monumenten én het restauratieproces en hebben voor elk monument een passende financiering. Wat Restauratiefonds echter niet biedt is financieel advies, terwijl daar wel regelmatig behoefte aan is.

Deze expertise heeft Restauratiefonds gevonden bij een beperkt aantal financieel specialisten, die zich verdiepen in de mogelijkheden voor monument eigenaren, waaronder A en S Financieel Adviseurs. De kennis waar A en S Financieel Adviseurs over beschikt is daarmee zeker complementair aan de dienstverlening van Restauratiefonds.

Wat A en S en Restauratiefonds met elkaar verbindt, is het streven naar optimale klanttevredenheid en het verkrijgen van de best passende financiële oplossing. Het Restauratiefonds levert een bijdrage door het verstrekken van financieringen. A en S Financieel Adviseurs door het bieden van financieel advies op het gebied van hypotheken.

Zowel A en S als het Restauratiefonds zien uit naar een vruchtbare en lange samenwerking, waarvan de monumenteneigenaren blijvend kunnen profiteren.