Vacature medewerker binnendienst hypotheken

medewerker binnendienst hypotheken

Word jij de nieuwe binnendienst medewerker?

Voor 40 uur of parttime

Ben je een administratieve regelaar? Vind je het leuk om klanten te begeleiden in hypotheekprocessen en collega adviseurs te ondersteunen? Dan is deze baan bij A en S Financieel Adviseurs echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de hypotheekdossiers. De adviseur maakt en bespreekt het advies met de klant en daarna pak jij het over om alle processen in goede banen te leiden. Je zorgt dat alle benodigde stukken verzameld worden en compleet naar de bank gestuurd worden. Je houdt deadlines in de gaten en communiceert met alle betrokken partijen, zoals bijvoorbeeld de notaris en de taxateur. Je houdt de klant van alle stappen op de hoogte, zodat het voor de klant duidelijk is dat alles onder controle is. Bij A en S wordt gewerkt met het programma Elements van FasterForward, deze software ondersteunt je in je werk.

Waar kom je werken?

A en S Financieel Adviseurs bestaat uit specialisten op het gebied van financieel advies. We werken met een klein hecht team van professionals op een prachtige plek midden in Hilversum. A en S heeft een goede naam in de regio, een divers klantportefeuille en we werken met de beste software. We zetten ons elke dag in voor onze klanten en voor elkaar.

Wie ben je?

Een regelaar die het leuk vindt om administratieve processen succesvol tot een einde te brengen, soms onder druk van een deadline. Je werkt nauwkeurig en bent proactief. Je vindt het leuk om vragen van klanten te beantwoorden en te overleggen met financiële instellingen en andere businesspartners. Je komt tot je recht in een wat kleiner hecht team. Je kunt goed samenwerken en bent service- en oplossingsgericht. Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie. Je krijgt ook de mogelijkheid om je intern te laten opleiden.

Wat mag je verwachten?

  • Een goed (marktconform) salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Telefoon van de zaak
  • Flexibel in te delen werktijden
  • Alle ruimte om te verdiepen of te verbreden in dit vak
  • Dankbare enthousiaste klanten
  • Een klein en hecht team

Solliciteer nu

Voor uitgebreide informatie over A en S Financieel Adviseurs is er meer te vinden op deze website. Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Evan Aalten via mail e.aalten@asfa.nl of telefoon 06-42460061. We zien je sollicitatie graag tegemoet!