Je kan ook nu rekenen op onze dienstverlening

Ondernemer

De impact van de uitbraak van het coronavirus op Nederland en op de wereld is enorm. Allereerst treft het virus de mensen die ermee besmet raken en hun familie. Daarnaast worden ook veel ondernemers geraakt en hebben de beurzen de afgelopen week grote verliezen geleden.

Als bedrijf neemt A en S de maatschappelijke taak serieus. Wij zijn er voor jou als klant. Zeker nu de wereld op zijn kop staat en het coronavirus ook jou raakt.

Je kan ook nu rekenen op onze dienstverlening

Wij zorgen er voor dat je ook in deze uitzonderlijke omstandigheden kan rekenen op onze dienstverlening.

De gezondheid van ons personeel en daarmee de bereikbaarheid vinden we erg belangrijk. De twee kantoren van A en S blijven geopend. Wil je liever vanuit huis financieel advies ontvangen dan kunnen we je ook op afstand helpen.

Strikte hygiëne maatregelen worden gevolgd

Uiteraard doen wij er alles aan om ook onze klanten en relaties veilig en gezond te houden. Wij volgen de hygiëneregels zoals opgesteld door het RIVM. Zo blijven collega’s met verkoudheidsklachten thuis en schudden we geen handen met anderen. We doen ons uiterste best om besmettingen van collega’s, klanten en relaties te voorkomen.

Tot een goed einde brengen

Zoals gezegd heeft de uitbraak van het coronavirus een enorme impact op de wereld. We doen er alles aan om onze kantoren draaiende te houden. Je kunt op ons blijven rekenen! Wij hebben er alle vertrouwen in dat we deze uitdagende tijden met elkaar tot een goed einde zullen brengen.