A en S Financieel Adviseurs wint de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2013’ in de regio Gooi en Vechtstreek

Op 9 juli 2013 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2013’ hebben gewonnen. In de regio Gooi en Vechtstreek is A en S Financieel Adviseurs tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding in die regio.

 

Het team van A en S is trots op deze mooie prijs en de hoge score. Vooral omdat het onze tevreden klanten zijn die ons waarderen. Dit jaar bestaat A en S tien jaar, dit is een leuk cadeau. We zijn blij dat we zoveel mensen goed hebben kunnen helpen bij het realiseren van hun woonwensen. We danken onze klanten voor de beoordelingen en de waardering!

 

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De prijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 juni 2012 en 17 juni 2013.

[btn link=”https://www.asfa.nl/referenties/” color=”rosyBrown”]Bekijk onze referenties[/btn]