A en S Financieel Adviseurs ontvangt derde keer Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’

Op 17 maart 2015 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ hebben gekregen. In de regio Gooi en Vechtstreek  is A en S Financieel Adviseurs voor de derde keer op rij uitgeroepen tot grote winnaar. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Het team van A en S is erg trots dat we drie jaar op rij deze prijs hebben gewonnen. We zijn blij dat we zoveel mensen goed hebben kunnen helpen bij het realiseren van hun woonwensen. We willen graag onze klanten bedanken voor alle beoordelingen en de leuke en mooie teksten op de Independer site. Onze score van 9,3 geeft wel aan dat onze klanten zeer tevreden zijn.

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl.  Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De prijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 maart 2014 en 1 maart 2015.

Independer behoort met jaarlijks ca. 785.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. In totaal hebben consumenten bijna 70.000 waarderingen van kantoren op de site van Independer achtergelaten.

[btn link=”https://www.asfa.nl/referenties/” color=”rosyBrown”]Bekijk onze referenties[/btn]