De nieuwe medewerkers van team A en S

A en S Financieel Adviseurs

Dennis Bout, Financieel Adviseur, en Ilsa van Leeuwen, Back-Office medewerker, zijn per 1 oktober van dit bij het fantastische team van A en S Financieel Adviseurs gekomen. We zijn erg blij met hun komst, dit past goed bij onze ambitie van kwalitatieve groei. Hieronder stellen Dennis en Ilsa zich persoonlijk voor.

Ilsa van LeeuwenMijn naam is Ilsa van Leeuwen. Ik ben 25 jaar en ben samen met mijn vriend woonachtig in hartje Amersfoort. Na mijn studie front-office management ben ik aan de slag gegaan bij een Meeting Center als supervisor receptie en reserveringsmedewerker. Hier heb ik met plezier ervaring op mogen doen maar ik merkte aan mezelf dat ik meer uitdaging zocht.

Klanttevredenheid hoog in het vaandel

Ik heb altijd al interesse gehad voor de financiële sector. Het is een sector die altijd in beweging is en waarbij er veel te leren valt. Omdat A en S klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, sprak mij dit direct aan. Zelf haal ik mijn voldoening uit het helpen van klanten en word ik blij van het meewerken aan een goed eindresultaat. Een match dus!

Genieten van het leven

In mijn vrije tijd houd ik er van om er op uit te trekken met mijn vriend of vriendinnen, zoals naar een festival, uit eten, stedentrips en vooral te genieten van het leven.

We spreken elkaar vast snel!

Ilsa van Leeuwen

 

Dennis BoutMijn naam is Dennis Bout, 40 jaar en afkomstig uit Huizen. Inmiddels woonachtig in Almere. Ik ben vanaf 2006 werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Na het behalen van mijn opleiding hotelschool heb ik vrij snel de switch gemaakt naar de financiële dienstverlening.

Alles over wonen, inkomen en vermogen

In 2006 ben ik als trainee begonnen bij RVS. De afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed bij geldverstrekkers en/of intermediairs. In mijn laatste functie ben ik verantwoordelijk geweest als hypotheek- en scheidingsadviseur. Sinds 2012 geef ik financieel advies over alles wat met wonen, inkomen en vermogen te maken heeft.

Team A en S Financieel adviseurs

De afgelopen jaren heb ik de nodige vakdiploma’s gehaald, waaronder opleiding erkend Financieel Adviseur. Mijn eerste kennismaking met A en S financieel Adviseurs was meteen goed. Het eerste gesprek, met Jurgen Troost voelde goed en vertrouwd. Per 1 oktober ben ik onderdeel geworden van het mooie team van A en S Financieel Adviseurs.

Altijd open voor gezellige borrels

Ik ben getrouwd met Laura en samen hebben we twee mooie kinderen: Levi van 9 jaar en Daley van 5 jaar. Mijn hobby’s zijn onder andere Cross-fit, zwemmen, fietsen (race- en mountainbike). Verder hou ik mij in mijn dagelijkse leven bezig met; uit eten gaan, vrienden en familie en sta ik altijd open voor gezellige borrels.

Ik kijk met volle energie uit naar onze gesprekken!

Dennis Bout