A en S versterkt zich met nieuwe adviseur

Jurgen Troost uit Kortenhoef komt per 1 januari ons team versterken. Wij kijken uit naar zijn komst, dit past in onze ambitie van kwalitatieve groei. Jurgen is op dit moment kantoordirecteur bij ABN AMRO bank in Amsterdam. Daar is hij samen met een team van adviseurs verantwoordelijk voor de particuliere dienstverlening. Naast zijn verantwoordelijkheid als kantoordirecteur is hij secundair verantwoordelijk voor de hypotheekadviseurs in zijn district.

Mijn naam is Jurgen Troost, 38 jaar en afkomstig uit Kortenhoef. Ik ben vanaf 2003 werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Na mijn hotelschool opleiding heb al vrij snel de switch gemaakt naar de financiële dienstverlening.

In 2003 ben ik als trainee begonnen bij ABN AMRO bank. In de afgelopen 12,5 jaar heb ik verschillende functies bekleed bij ABN AMRO bank. In mijn laatste functie was ik als kantoordirecteur verantwoordelijk voor ons kantoor in Amsterdam-Buitenveldert. Sinds 2006 geef ik persoonlijk financieel advies over alles wat met wonen, inkomen en vermogen te maken heeft. Ik heb bij ABN AMRO de gelegenheid gehad om alle nodige vakdiploma’s te behalen. Onlangs nog heb ik de opleiding Erkend Financieel Adviseur gevolgd. Uit bedrijfsmatige interesse volgde ik A en S adviseurs al enige jaren en begin oktober dit jaar viel mijn oog op de vacature financieel adviseur bij A en S. Al snel zat ik met Evan Aalten om de tafel waarbij we vrij snel tot de conclusie kwamen dat wij heel goed bij elkaar passen. Ik kan bij A en S mijn deskundigheid en ervaring breed inzetten als financieel adviseur. Ik weet zeker dat ik mijn ambitie kan waarmaken bij A en S. Ik kijk er dan ook bijzonder naar uit om op 1 januari deel uit te maken van het team van A en S adviseurs. Ik ben getrouwd met Wilma en samen hebben wij twee kinderen Fabian van 9 en Mylou van 7. Mijn hobby’s zijn onder andere: voetballen, hardlopen, racefietsen en mountainbiken. In de winter ski ik graag. Ik hou van lekker eten en een goed glas wijn en kan best aardig koken als zeg ik dat zelf.

Ik zie uit naar onze gesprekken!

Jurgen Troost