A en S Financieel Adviseurs BV

Betrokken, betrouwbaar, deskundig


Telefoon 035 750 30 88

Klanten beoordelen A en S met een 9,2

De klanten van A en S hebben onze dienstverlening beoordeeld via Independer en geven ons een 9,2. We zijn blij met het hoge cijfer. We hebben zelfs de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor in de regio Gooi en Vechtstreek’ voor het derde achtereenvolgende jaar gewonnen. We zullen er alles aan doen om het beste gewaardeerde kantoor te blijven.

Geef ons nu uw beoordeling >

Wat onze klanten over A en S zeggen

Hieronder staat een aantal referenties van onze klanten. Meer lezen? Bekijk alle beoordelingen.

Goed en eerlijk advies

Ik kan dit kantoor zeer zeker aanbevelen er is veel persoonlijke aandacht, heel veel kennis beschikbaar, ruimte voor vragen en er wordt altijd met je meegedacht. De manier van communiceren is helder en goed te begrijpen.

Goed advies en prettige sfeer

Zeer goed advies gehad in een prettige en ontspannen sfeer.

Helder advies, goede service

De adviseur heeft ons heel duidelijk een aantal opties voorgelegd plus totale financiele situatie bekeken en daar advies over gegeven. Wij zijn heel tevreden! Vlak voor overdracht was er iets nog niet rond en was hij ook op zijn vrije dag bereikbaar en nog alles geregeld. Top!

Zeer betrokken

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat we hier zeer goed geholpen zijn om een zo’n goed mogelijke hypotheek te verkrijgen. Er hangt een prijskaartje aan, maar daarvoor doen ze dan ook echt hun best en zijn ze zeer meedenkend.

erg goed advies,perfecte inleving in situaties.

**** leeft zich perfect in e situatie en duikt in alle gegevens met zeer veel kunde en passie voor zijn beroep. Hierdoor krijg ik als klant het beste resultaat. Top om aan te bevelen!

Sterk onafhankelijk advies; vakkundig maatwerk!

****en ***hebben beide ons zeer goed geinformeerd & geadviseerd met als resultaat vakkundig maatwerk & een zeer scherpe offerte!

Goed geholpen Goede service

Klantvriendelijk, goeie service, Duidelijk en overzichtelijk goed geholpen

Goed en degelijk advies en vooral eerlijk

Dit kantoor heeft ons duidelijk, degelijk en eerlijk advies gegeven bij de aankoop van ons eerste huis. Wij zijn tevreden over de afhandeling en hebben zeer prettig samengewerkt met *****. Hij heeft ons vertrouwen gegeven dat het goed zou komen en ons daarmee een hoop stress bespaard.

Alles wordt heel goed geregeld.

Je wordt er goed geholpen. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Prima begeleiding.

Uiterst positieve ervaring: nam werk & stress weg

Onze adviseur nam rustig de tijd om dingen door te nemen en aan te passen naar onze wensen. Ik was erg onder de indruk dat mijn mails met vragen binnen een paar uur met een persoonlijk belletje werden beantwoord ipv ping-pong via email. We zijn voor een vast tarief gegaan; dat was vergelijkbaar met de kosten bij VEH, maar dan zitten ze om de hoek met toegankelijk en persoonlijk contact. Ze hebben voor ons ook de onderhandeling gedaan bij de aankoop van ons huis. Onze onderhandelaar was professioneel & pro-actief en zorgde ervoor dat we het huis konden kopen voor de prijs die we wilden. Je kan ook nog een jaarlijks servicecontract bij ze afsluiten waarbij ze je, naast vragen over lopende verzekeringen, ook helpen bij je belastingaangifte (zelf thuis alles voorbereiden en dan kijken ze op het laatst op hun op kantoor even over je schouder mee). Kleine & aangename dingen: prima locatie in Hilversum, prettig kantoor met rustige spreekkamer, lekkere koffie en warme jassen bij vertrek 🙂

Zeer betrouwbaar

De adviseur is competent, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Gemaakte afspraken worden altijd stipt nagekomen en er worden goede initiatieven genomen. Je hoeft nooit ergens achteraan te zitten. Als je iets hebt besproken wordt er meteen actie genomen en word je daarvan op de hoogte gehouden. Vragen worden heel snel beantwoord. Op kantoor word je altijd hartelijk ontvangen

Kraakhelder, eerlijk en duidelijk advies

Eerlijk en open kantoor. Prettige ontvangst. Alles is heel goed bespreekbaar, men luistert en adviseert. Informele sfeer, je voelt je snel op je gemak. Alles wordt in “gewoon Nederlands” uitgelegd, geen dure of onbegrijpelijke woorden. Men is eerlijk, je weet meteen wat wel of niet haalbaar is. Er wordt meegedacht. Klant staat voorop! Wij hebben een heel duidelijk en overzichtelijk advies gekregen bij de aankoop van ons eerste huis. Tussentijds werden we steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het servicecontract wat A&S biedt is ook een mooie aanbieding, hiermee blijven ze je o.a. begeleiden en informeren je als er veranderingen optreden, houden de markt en renteschommelingen in de gaten en staan altijd open en beschikbaar voor hulp en/of advies. Kortom, een fijne ongedwongen sfeer, vriendelijke, goede en uitgebreide service die geboden wordt door A&S.

Goed advies op maat

Zeer goed advies gekregen om tot de juiste hypotheek te komen. Ook het verstrekken van de hypotheek door de bank is dankzij het goede verhaal van de adviseur mogelijk geworden. Een absolute aanrader!

Snel, uitgebreid en professioneel advies

Snelle en concrete antwoorden op vragen per mail en telefoon. Staan altijd klaar voor je met advies en uitleg – Duidelijke uitleg & informatie verstrekking (ideaal voor starters of als je nog niet precies weet hoe alles werkt). Nemen de tijd – Hypotheek was snel rond! 🙂 – Kijken ook mee naar testamenten & samenlevingscontracten indien gewenst – Ook na het afsluiten van de hypotheek zeer behulpzaam, het service contract is een aanrader (voor bv hulp bij je belastingaangifte, indienden factureren voor een bouwdepot, bijhouden van de rentes, etc)

Vakkundig, enthousiast, vriendelijk

Je hebt te maken met mensen met veel vakkennis. Daarnaast helpen ze je heel erg goed en zijn nergens te beroerd voor. Ze houden je goed op de hoogte en geven je daarnaast erg goed advies. In mijn vrienden- en kennissen kring zeg ik ook tegen iedereen dat ze naar A&S moeten gaan. Dit is het eerste huis (nieuwbouw) wat ik ga kopen en ben inmiddels al 20 maanden verder na het ondertekenen van mijn koopcontract, maar nog steeds staan ze dagelijks voor me klaar en helpen mij zeer goed. Echt een aanrader voor een ieder.

Volg ons